campinghytter træhytte til salg

Hvad er bedre end at forlade hverdagsrutinen og tage til en campinghytte i skoven eller i din egen have? En campingtur under stjernehimlen med intet mere end en sovepose er et fantastisk eventyr, men for dem af os, der søger noget lidt mere praktisk, er det netop det, man får med en campinghytte – spænding uden at gå på kompromis med komforten.

Træhytter til glamping – en luksuriøs måde at nyde naturen på

Træhytte kombinerer de bedste ting ved at være udendørs med moderne bekvemmeligheder. Sammensætningen af glamour + hytte til haven til komfortable faciliteter med moderne bekvemmeligheder og er begyndt at blive mere og mere populær verden over. Mens det kan være vanskeligt i visse områder at campere med blot en sovepose eller et telt på grund af kolde temperaturer, regnfulde perioder eller høj luftfugtighed, beskytter en træhytte mod elementerne. LED-lysene under bænkene tilføjer et glamourøst islæt, og et fuldt panoramavindue byder på fremragende udsigter, uanset hvordan vejrforholdene er. Oplevelsen kan gøres endnu bedre ved at tilføje en udespa – forestil dig at tilbringe dagen med vandreture og vende hjem til en hyggelig campinghytte og en dampende jacuzzi. Se vores produkter her

Feriehytter til hoteller med aktivferie

Træhytter er alletiders løsning for ferieindkvartering på afsides steder. Parker, bjergområder og tæt skov er ikke ideelle steder for store hoteller, mens campinghytter er meget kompakte, men har plads til 4-6 personer. Desuden fås træhytte også som samlesæt til steder, hvortil adgangen er vanskelig. Uanset om du planlægger at lave ferieovernatning i en lysning i skoven, ved bredden af en sø eller oppe i bjergene, kan den fladt pakkede hytte til haven transporteres så godt som alle vegne, og dens design, som er ganske ligetil, sikrer, at den er nem at bygge. Dine gæster vil få en charmerende oplevelse, når de overnatter så tæt på naturen.

campinghytter træhytte med et varmt karbad

En charmerende campinghytte i din egen baghave

Træhytte af træ er ikke kun til kommerciel brug – de kan også forskønne en privat have. I tilfælde, hvor man ofte har overnattende gæster, kan manglen på plads nemt afhjælpes med tilføjelsen af en kompakt hytte til haven. Træhytten vil også være vældigt sjov for børnene! Hytterne fås i længder på 2, 3, 4 og 5 m, så de passer med alle mulige forskellige arealstørrelser og muligheder. Som reference er der som regel god plads til 4 senge i en campinghytte på 4 m, mens en på 5 m, der er indrettet hensigtsmæssigt, har plads til 6 personer. Indersiden af træhytte kan i høj grad tilpasses. Den sædvanlige indretning er en høj seng bagtil og to bænke på hver side fortil. Campinghytten kan udstyres med en dobbelt glasdør for at få mest muligt ud af den naturlige belysning.

Uanset om du planlægger at bygge en feriehytte eller et hyggeligt tilflugtssted i din egen baghave, er campinghytten et nemt og praktisk valg, og denne træbygning falder godt ind i omgivelserne. Skab dit eget udendørs fristed med vores hytte til haven!