• vild med mit nye hot tub :-)

  Helene Buch Pedersen Avatar Helene Buch Pedersen

  er oplevelse, god service både ved bestilling og efterfølgende løbende info under produktion. Var meget flexible omkring levering af vildmarksbadet. Selve badet er flot og i godkvalitet, syns detaljerne er... Læs mere

  Rasmus Valerius Reck Larsen Avatar Rasmus Valerius Reck Larsen

  har modtaget et TimberIN Rojal, og vi er ovenud tilfredse. Høj kvalitet, og gør hvad den siger på pakken 😉 Fin kommunikation, og ingen bekymring ift. at overføre penge... Læs mere

  Kenneth Nielsen Avatar Kenneth Nielsen
 • es sauna er 3 meter med udendørs terrasse. Den er udført i ubehandlet fyrretræ. Jeg besluttede mig for at give min mand en udendørs sauna til hans 50-års fødselsdag. Efter... Læs mere

  Sebastian Abildgaard Avatar Sebastian Abildgaard

  har købt en Iglu Sauna (en udendørs sauna) hos Timberin i Lithauen.Saunaen er i perfekt stand og fungerer upåklageligt. Vi er meget tilfredse med saunaen.

  Herman Danielsen Avatar Herman Danielsen

  ind tak for handlen. Vi er ovenud tilfreds og vores bad kom til aftalt tid. Vi havde selv arrangeret en truck, så aflæsning foregik nemt og hurtigt. Med det resultat... Læs mere

  Christian Gregersen Avatar Christian Gregersen
 • er service, nemt at bestille på jeres hjemmeside. Bestillingen, tilrettelser og penge overførsel gik uden problemer. Produktionstiden blev overholdt, der blev sendt billeder og saunaen levede op til kvaliteten da... Læs mere

  Arvid Rohde Avatar Arvid Rohde

  er fuldt tilfreds med vores Vildmarksbad…. Det ankom som aftalt, og var klar til brug efter udpakning… Vores bad er udført i lærk og finish er helt i top..eneste minus... Læs mere

  Hippolyte Botrel Avatar Hippolyte Botrel

  er service Super service Super service. Nem kommunikation. Hele processen forløb fuldstændig glat. Et særdeles professionelt og ordentligt firma. Kan varmt anbefale at købe her. Varen var klar før forventet.... Læs mere

  Kim Ochwat Avatar Kim Ochwat

Vildmarksbad i glasfiber

Vores udendørs spa bad til haven er en kombination af de bedste funktioner, der gør den til en universel enhed med tidløs appel, som er perfekt både til afslapning og underholdning. Vi begynder produktionen med først at støbe et glasfiberkar med koniske, ergonomisk udformede bænke for upåklagelig komfort. Lette vildmarksbad af glasfiber til haven er enormt holdbare og designet til at modstå hård vind, regn, sne og bagende sol. Derefter udstyres udespa til haven med et opvarmningssystem – enten en brændeovn eller en elvarmer. De byder hver især på forskellige fordele alt efter dine personlige behov: fra indbyggede snorkel brændeovne, der er dejlige på grund af deres minimale varmetab, og effektive eksterne brændeovne, der giver mere plads i jacuzzien, til let anvendelige, superenkle elvarmere. Det udendørs spa bad udstyres med udespa udstyr, såsom et effektivt hydro-massage eller luftboble-massage system og LED-lys, der bringer badeoplevelsen op på et nyt plan. Træpaneler efter dit valg – gran, lærk, termotræ eller egetræ – installeres hele vejen rundt på ydersiden af jacuzzien sammen med et let, blankt glasfiber dæksel eller en bred trækant øverst på glasfiberkanten og et håndlavet trædæksel. Din udendørs jacuzzi er klar til at nyde i haven!

Støbning af glasfiber foring 30%
Varmesystemet designes og tilpasses 50%
Installering af SPA udstyr 75%
Design og tilpasning af alle trædele 95%
Sidste hånd på værket og din udendørs jacuzzi er klar! 100%

Koncept design eksempler på vildmarksbad til haven. Udstyret med elvarmere, brændeovne, snorkel ovne eller eksterne ovne

Alsidighed definerer vores vildmarksbad til haven

Vores udespa er perfekte til nedkøling om sommeren under en hedebølge eller til opvarmning i de hårde vintre, så man kan få glæde af dem hele året. Med særlige tilføjelser, såsom isolering eller ekstra elvarme, og lidt ekstra opmærksomhed og omhu kan vildmarksbad til haven bruges året rundt, idet man undgår risikoen for, at vandet fryser. Hvad mere er, er udendørs spa bade et økovenligt alternativ til store svømmebassiner til afkøling om sommeren. De kræver meget mindre vand (omkring 1200 l for vores 1800 mm udendørs spa modeller) end almindelige svømmebassiner, og desuden er vedligeholdelses- og driftsomkostninger betydeligt lavere. Den perfekte løsning under alle omstændigheder!

Læs videre for flere oplysninger om det store udvalg af have jacuzzier, vi har til salg – fra små til mellemstore vildmarksbad til 2 personer, udendørs jacuzzi til 4 personer eller udespaer til 6 personer til en stor  vildmarksbad til svømning.

glasfiber boblebad

Vildmarksbade til haven – udespaer til 2 eller 4 personer

Bare til jer to! En perfekt løsning, når pladsen er trang, designet af vores 2-personers  vildmarksbad er inspireret af traditionelle ofuroer. Den ovale facon sikrer komfort, og de lukkede glasfiberbænke sparer på vandet. Det samme gælder udendørs jacuzzi til 6 personer (1600-1800 mm i diameter) – endnu en fantastisk pladsbesparende løsning for par og familier. Vælg mellem en brændeovn eller et el-opvarmet udendørs spa bad og masser af tilbehør, herunder men ikke begrænset til hydro-massage eller luftboble-massage systemer, sandfiltreringssystemer og LED-lys.

Mellemstore jacuzzier til haven – udespaer til 6 personer

Med en diameter på 1800 mm er vores vildmarksbad i glasfiber til haven den perfekte størrelse, både for familier med børn og for grupper af venner. Vælg den indbyggede brændeovn som er mere kompakt eller en ekstern brændeovn, der giver mere plads i jacuzzien. Den fås i to højder (850 mm eller 950 mm indre højde), og den er udstyret med et højere sæde til børn. Den blanke udespa af glasfiber kan udstyres med et stort udvalg af tilbehør, såsom et hydro-massage eller luftboble-massage system, sandfiltreringsenhed til rensning af vandet, og LED-lys for en fortryllende atmosfære.

Søger du den perfekte vildmarksbad til indbygning i din veranda, patio eller terrasse? Så er du kommet til det rette sted!

Bring din udendørs veranda, patio eller terrasse op på et nyt niveau ved at installere en udendørs spa bad til indbygning. Tilføjelsen af en vildmarksbad til indbygning i din have vil skabe det perfekte samlingssted for familie og venner. Vi tilbringer så meget tid indendørs – grib denne chance for at flytte fællesskaber og interessante samtaler indefra og ud under åben himmel, så alle kan nyde lidt frisk luft! Læs videre for at finde ud af, hvilken udendørs jacuzzi til indbygning fra vores udvalg vil være bedst egnet til din have.

Indbygget vs. ekstern vs. elvarmer til en vildmarksbad til indbygning

Med så meget at vælge imellem kan det være vanskeligt at beslutte, hvilke varmesystemer ville være bedst egnet til din vildmarksbab til indbygning. Dog kan man nemt splitte det op i fordele og ulemper for hver enkelt. Fordelen ved den indbyggede brændeovn er, at det er den billigste af de tre, som derudover giver den hurtigste varmefordeling og det laveste varmetab, siden den sidder under vandet. Dog fylder indbyggede ovne mere i udendørs spa bad til indbygning, mens en ekstern brændeovn ikke optager plads inden i udespaen, så der er bedre siddeplads til de badende. Desuden kan eksterne ovne placeres længere fra udendørs jacuzzi til indbygning, hvis man tilføjer en cirkulationspumpe, hvilket giver mere design fleksibilitet. Brændeovne sikrer en autentisk oplevelse – duften af brændende træ, den beroligende knitren af ilden. Elvarmere er meget praktiske og lette at bruge, de kræver ingen forberedelsestid – med et tryk på en knap vil vandet i vildmarksbad til indbygning begynde at blive opvarmet, og med den indbyggede termostat, kan man til enhver tid holde vandet på den ønskede temperatur.

Lige vs. koniske bænke i en vildmarksbad til indbygning

Hvis du er mere tilbøjelig til at vælge et minimalistisk og klassisk design til din have, kan du vælge en indbygget jacuzzi model med lige bænke og lige sider. De lige linjer og smallere bænke giver bedre benplads og den indre højde på 950 mm sikrer, at vandet når op over skulderhøjde – hvilket er rart for høje personer. Hvis du foretrækker buede linjer over lige linjer, kan du vælge en indbygget jacuzzi med koniske sider. De afrundede bænke er ergonomiske og fantastiske for folk, der har problemer med ryggen.

Uendelige designmuligheder for installation af vildmarksbad til indbygning

For folk, der tænker kreativt og går op i gør-det-selv projekter, giver den indbyggede vildmarksbad endeløse muligheder!

Udespaer, der er nedgravet

En klassisk tilgang er at grave en terrasse udendørs spa bad ned i jorden. Den indbyggede udendørs jacuzzi bør selvfølgelig ikke være i direkte kontakt med jorden, så med denne fremgangsmåde skal hullet til udespaen enten fores med cement eller mursten/fliser på hullets vægge og bund, eller det skal fores med plast. Området omkring den indbyggede vildmarksbad kan dækkes i fliser, træpaneler, eller man kan bare plante græs og blomster omkring den. Siden der ikke er en platform at træde op på eller en trappe, man skal op ad, kan denne måde at indbygge en udendørs spa bad på være mere praktisk, for folk, der har svært ved at gå.

Jacuzzier indbygget i verandaer, terrasser eller patioer

For dem, der gerne vil have deres udendørs jacuzzi indbygget, men alligevel lidt hævet, er den perfekte ide at indbygge udespaen i en veranda, terrasse eller patio. Måske har du allerede en rummelig veranda, du ikke bruger – indbygning af en udespa kunne virkelig live op på området og gøre det til underholdningscentrum i din have. I modsætning til nedgravede udespaer, er det med en vildmarksbad, der er indbygget i en veranda eller terrasse, meget lettere at finde på måder, hvorpå man kan skjule spa udstyr som massagepumper, LED lyskontakter, filtre, elvarmere osv., da det hele kan gemmes under verandaen.

Sammenligning mellem vildmarksbad til 2 personer versus udespa til 6 personer versus svømmespa

Udespa til 2 personer

 • Perfekt til jer 2!
 • Påkrævet haveområde ca. 2,0 m2
 • Vand volumen ca. 1200 l
 • Mulighed for elvarmer eller brændeovn
 • Fås med komplette massagemuligheder og LED-lys
 • Vandfiltrering anbefales
 • Fås kun med trædæksel

Udespa til 6 personer

 • Perfekt til mellemstore familier!
 • Påkrævet haveområde ca. 3,2 m2
 • Vand volumen ca. 1600 l
 • Mulighed for elvarmer eller brændeovn
 • Fås med komplette massagemuligheder og LED lys
 • Vandfiltrering påkrævet
 • Fås med træ- eller glasfiberdæksel

Svømme SPA, over 6 personer!

 • Perfekt til store familier eller fester
 • Påkrævet haveområde ca. 8,0 m2
 • Vand volumen ca. 6000 l
 • Fås med mulighed for elvarmer eller brændeovn
 • Fås med komplette massagemuligheder og LED-lys
 • Vandfiltrering påkrævet
 • Ikke relevant

Udendørs jacuzzier til haven har lindret trætte legemer og rastløse sind siden tidernes morgen.

Fra civilisationens begyndelse har dampbade i forskellige former og faconer lindret ømme muskler og lettet stress. De har været kendt under mange navne i tidens løb, fra det gamle Roms thermae og orientalske ofuroer til moderne udendørs jacuzzier, også kaldet udendørs spa bade eller bare udespaer, og moderne udendørs jacuzzier er en kombination af det bedste af ældgamle praksisser og moderne teknologi.

I oldtidens Rom var der thermae, komplicerede offentlige spa komplekser, der ikke blot hjalp det store riges folk med deres afslapning og sundhedsbehov, men som også blev betragtet som en central del af selskabslivet. Træfyrede romerske thermae var det perfekte sted at deltage i udbytterige diskussioner lige fra fremmedpolitik til lokal sladder. På den måde, er der ikke meget, der har ændret sig! Den dag i dag er moderne have udendørs spa bad og udespaer, efterkommere af Roms thermae, stadig kendetegnet af den ældgamle arv, at de leverer den perfekte atmosfære for at fordybe sig i spændende diskussioner. Hvis man placerer en udendørs jacuzzi i baghaven, kan den være et centralt element for en god fest og centrum for spændende diskussioner, der fortsætter til langt ud på natten. Mere information på engelsk – Wooden hot tubs by TimberIN

Orientalske ofuro-bade repræsenterer en anderledes, men lige så central, del af den udendørs jacuzzi oplevelse. Denne variation af spa bade fokuserer på ensomhed og afslapning. Ofuro-bade, som traditionelt blev brugt til at ligge i blød i hver dag, kan sammenlignes med nutidens udendørs jacuzzier med brændeovne. Sådanne udendørs spa bad af træ er det perfekte middel efter din stressende dag, da det varme vand hjælper dig med at slappe af og vasker dagens bekymringer bort. Rutinen med at fylde badetønden og fyre op i brændeovnen betragtes af de fleste som lige så afslappende som selve badet.

*Bemærk venligst at følgende ord: spa bade, udespaer, udendørs spa bade osv. her bruges som synonymer til udendørs jacuzzier i overensstemmelse med oxforddictionaries.com.

Flere oplysninger om vildmarksbade på engelsk: https://outdoorwellness.co.uk/wooden-hot-tubs-sale-uk/

Bains nordiques

Badezuber kaufen

Hottub kopen

houtgestookte hottub timberin

Vildmarksbad i glasfiber

21190
9.8

Forskellige smukke design

10.0/10

Med træ eller elvarme

9.5/10

Runde eller rektangulære formularer mulige

9.5/10

Forøg værdien af huset

10.0/10

Pros

 • Mere tid til familie og venner
 • Lidt vedligeholdelse kræves
 • Hurtig opvarmningstid

Cons

 • Helt dyrt køb
 • Kræver et sted i din have