Hvis du besluttede dig til at købe et vildmarksbad, er det meget vigtigt at overveje hver eneste detalje, så alting vil fungere. Forberedelsen af grundlaget er noget, alle ejere af vildmarksbade bør overveje på forhånd. Herunder giver vi dig de vigtigste faktorer, du skal overveje i din planlægning af grundlaget til dit vildmarksbad.

 Stabilitet og jævnhed

 Det vigtigste krav er et solidt og jævnt grundlag. Grundlaget skal være solidt nok til at holde et vildmarksbad, der er fyldt med vand og mennesker, og niveauet skal være jævnt. Det betyder ikke, at det absolut skal være lavet af cement, for der er masser af muligheder at vælge imellem, der giver det samme stabilitetsniveau.

 Materialer

 Der er et stort udvalg af materialer: grus, cementfliser, fliser, trækonstruktioner. Valget afhænger virkelig af ejerens præferencer og selvfølgelig kan et meget veludstyret grundlag forbedre den overordnede udsigt. Her præsenterer vi dig for nogle af vores kunders bedste ideer.

 Luftcirkulation

 Luftcirkulation er også meget vigtig i den kvalitative brug af vildmarksbadet. Dette er endnu en afgørende faktor, især når det gælder vildmarksbade i træ. For at kunne bruge vildmarksbadet i meget lang tid, er det bedst, hvis vildmarksbadet kan hæves. I dette tilfælde kan luften cirkulere frit under bunden, så fugt nemt kan fordampe. Placeringen af vildmarksbadet er en anden ting. For kar af polypropylen (PP) og glasfiber er der ingen forskel, men for trækar er det noget, man skal tage i betragtning. Skygge bidrager til algevækst, hvilket er grunden til, at vi i høj grad anbefaler at placere grundlaget til et vildmarksbad i træ på et mere solrigt sted.