Du har bestilt dit vildmarksbad, du har betalt for det, og nu er det eneste, der er tilbage, at vente, til det bliver leveret til dit hjem. Det er ikke så enkelt, at du nemt kan tage det og sætte det i baghaven, men først skal dit vildmarksbad eller din sauna pakkes omhyggeligt ind. Her hos TimberIN er indpakningen meget vigtig for os, så vi sikrer, at dit spritnye vildmarksbad eller din sauna ankommer i perfekt stand. For når kunden er tilfreds, er vi også tilfredse.

Stabilt grundlag – en ikke-standard Euro-palle

Alle kar og saunaer placeres på et stabilt grundlag – En euro-palle. Monterede vildmarksbade placeres lodret, så de er lettere at håndtere, og længere dele af ikke-monterede kar og saunaer placeres også lodret, mens mindre og kortere dele stables vandret.

Polstring og stabilisering

Delene til vores vildmarksbade og saunaer er skrøbelige, så vi skal sørge for, at de ligger stabilt og grundigt beskyttet. Når vildmarksbadet er på en Euro-palle, begynder vi at pakke det ind og spænde det fast. Det samme gælder ikke-monterede produkter.

 

igloo sauna transporting

Indpakning

Efter alle de ovennævnte trin er færdige, er din pakke klar til at blive leveret. Den sikre indpakning er med til at holde alle dele intakte og beskytter produktet mod kosmetiske skader. Og her er den, den sikkert fastspændte og indpakkede pakke er på vej til dig!

Målinger af fuldt emballerede produkter: