Det varer ikke længe, før du kan slappe af i et dejligt bad, men først må du forberede dit vildmarksbad eller din sauna omhyggeligt – de bør placeres på et solidt grundlag, der fastgøres på stedet og dækkes med et beskyttende lag. Det er både lettere at transportere og aflæsse varen, når den er pakket ordentligt ind. Her på TimberIN lægger vi stor vægt på indpakningen for at sikre, at dit spritnye vildmarksbad eller din sauna ankommer i perfekt stand.

Stabilt grundlag – en standard Europalle

Både vildmarksbade og saunaer placeres på et stabilt grundlag – en Europalle. For bedst mulig opbevaring placeres færdigmonterede vildmarksbade vandret. Større og længere dele af vildmarksbade og saunaer til montering på stedet placeres også lodret, mens mindre og kortere dele stables vandret.

Støddæmpning og stabilisering

Der placeres et lag pap under dækslet på alle færdigmonterede vildmarksbade for at beskytte laget af polypropylen og glasfiber. Efter vildmarksbadet placeres på en Europalle, fastholdes den vha. indpakning og sikres med en rem henover badet og under Europallen. Det samme gælder dele, der ikke er monteret, som stables og derefter tilpasses.

Indpakning

Hele pakken dækkes stramt i beskyttende plastikfilm, når alle delene af vildmarksbadet og saunaen er tildækket og surret fast. Dette hjælper med at holde sammen på alle delene og beskytter mod kosmetiske skader på materialet.

Målinger af fuldt emballerede produkter kan findes på produktsiden ved at klikke på knappen Tekniske ark. De mest populære modeller og deres målinger kan findes nedenfor: