Alle ønsker sig at have et vildmarksbad i haven. Det ser sandelig også flot ud, det øger den samlede boligværdi, og desuden giver det masser af uforglemmelige stunder. Der er dog mange ting at tage i betragtning, før man køber et, og en af dem er transporten. Det siger sig selv, at et vildmarksbad i træ er et meget stort produkt. Derfor kan der opstå problemer med transporten, især med aflæsning.

Fabrikslæsning og forberedelse til transport

Efter produktet er færdigt, er det klar til at blive transporteret til dit hjem. Forberedelsen består af omhyggelig indpakning, lodret placering på en euro palle og manuel eller mekanisk læsning på lastbilen.Desuden kan vildmarksbade i træ opdeles i to forskellige grupper: Helt lavet af træ eller med installeret polypropylen/glasfiber. Vildmarksbade i træ er meget tungere end dem med glasfiber/polypropylen og vejer som regel over 200 kilo. Med disse er manuel læsning mulig, men farlig. På den anden side er vildmarksbade med polypropylen/glasfiber meget lettere, omkring 160-180 kilo, så med et par stærke gutter, er det nemt at flytte.

 

Sådan transporteres vildmarksbade i træ

Det er meget vigtigt og betydningsfuldt at et brændefyret vildmarksbad transporteres direkte fra fabrikken til kundens hjem. Uanset hvad, skal en kunde altid informeres om leveringsmetoden.

Aflæsning på kundens adresse

Vildmarksbade transporteres som regel på en stor lastbil, men i visse tilfælde er det muligt at bringe dem på en trailer. Det meste af tiden har klienter ansvaret for aflæsning af karrene, så vi anbefaler altid at være godt forberedt.